Salı

istiridye Mantarı Kompostu Satıcılarıyla ilişkiler


1.Ham maddesi:
Kompost ham maddesi olan ana malzemesi nedir?  Aslında sorunuzun cevabı çok basit, Saman, Talaş ya da pamuk.

2. Teslimat:
Sipariş edilen kompost siparişten ne kadar süre sonra teslim edilecek. 

3. Pastörizasyon:
Kompost pastörizasyonun güvenirliği için sormanız gereken soru ise hangi yöntemi uyguladıkları.
Cevap: Kaynatarak, buharla ya da kimyasal ile olabilir.

4- Verim:
Emin olun hangi firmayla görüşürseniz görüşün size %30 garanti verecektir. Sözleşmede ise garanti şartları yazmayacaktır. Neden yazmamalı sorusunun cevabını bir betimleme yaparak anlatmak isterim şöyle ki: Bir inek alsanız besleseniz bu hayvanın günlük ihtiyaçlarını yeterli şekilde karşılamazsanız her gün size aynı litre sütü verebilir mi? Verim kesinlikle kompostun işletme içerisinde ki bakımıyla alakalı bir durumdur. Siz ilgi alaka göstermezseniz mantar düzgün ve yeterli çıkmayacaktır. Kompost üreticisi elbette sizin de mutlu olmanızı, para kazanmanızı ister böylelikle kendiside size her mal yolladığında para kazanacaktır. Bütün firmalar için üreticinin aldığı verim çok önemlidir. Buna paralel olarak üretici tekrar kompost alacak.

5- Risk Garantiniz:
Sizden kaynaklanmayan sorunlarda tutmayan kompostun yerine yeni kompost verilir. Bu madde iki taraf içinde  yapıcı ve iyi niyetli bir maddedir.

6- Kontrol:
Yerinizi kontrol edeceğini beyan eden firmalara kompost alımı sonrasında sizi ziyarete gelmiyorlarsa ve üretim safhasını kontrol etmiyorlarsa kendilerine noter kanalı ile ihtarname çekiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sağlıklı İletişim Kurabilmek İçin Gönderdiğiniz Maillerinize Lütfen Telefon Numaranızı Mutlaka Yazınız. Zira Telefon Numarası Belirtilmeyen Mesajlara Cevap Verilmeyecektir.