Cuma

GERÇEK DIŞI İTHAM VE SALDIRILAR

Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki ifade özgürlüğü ve eleştiri hakkı hiç şüphesiz ana kuraldır. Tüketicilerin almış oldukları hizmet ile ilgili olarak BELİRLİ  kriterler dahilinde bir takım yorumlarda bulunmaları haklarıdır. Ancak bazı tüketicilerin bu hakkı açıkça kötüye kullandığı görülmektedir ve hatta firmamız ile hiç alışverişi olmayan hiçbir temas da dahi bulunmamış ve bizimle hiç iş yapmamış ve tanımadığımız kişiler dahi anlam veremediğimiz karalama ve şirketimizi kötüleyici yorumlarda bulunmaktadır. Bu tarz eylemlerin amacın sadece karalama yaparak kendi firmalarının daha iyi olduğunu söylemeye çalışmalarıdır. Bu gibi davranışlar dar bir bakış açısını yansıtmaktadır.
Takdir edersiniz ki halkı bilgilendirmek başka hakarete varacak yorumlar yapmak başka birşeydir. Yasal yollarla başvurularımızı yapmaktayız. GERÇEK DIŞI, şirketin isim ünvan ve ürünlerini açıkça kötüleyen, aşağılayan, tüketiciyi yanıltan ifadeleri etik açıdan ve hukuken doğru bulmamaktayız.

KÖTÜ NİYETLİ, AMAÇLARI SADECE FİRMAMIZI KÖTÜLEMEK VE İNSANLARI YANILTMAK İÇİN ÖZEL ÇABA SARF EDEN KİŞİLER HAKKINDA HUKUKİ İŞLEMLER ZATEN YAPILMAKTADIR VE YAPILACAKTIR DA.

Firmamız uzun yıllardır sektöründe doğru ve ilkeli bir hizmet anlayışı ile hareket eden nadir firmalardan biridir. Hatta son yıllar daki atak ve girişimlerimiz ile Türkiye'nin en büyük Mantar kompost ve tohum üreticisi olmuş, En sağlam Mantarhane kurulumlarını yapan kurum haline gelmiş bulunmaktadır. Alnımızın teri ve akıyla ulaştığımız bu başarıyı 3-5 kendini bilmez kişilerin saçma, yalan ve karalayıcı yorumları durduramayacaktır. Sahtekarlık anlıktır, Kalite ve Güven kalıcıdır. Tıpkı bizim yıllardır sektörümüzde var olduğumuz gibi. Kalıcı değerler oluşturmak kolay olmuyor. Meyve veren ağaç taşlanıyor.
Tüm değerli üretici ve üretici adaylarımıza
SAYGILARIMIZLA, Huzur Mantarcılık - Abdullah Konak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sağlıklı İletişim Kurabilmek İçin Gönderdiğiniz Maillerinize Lütfen Telefon Numaranızı Mutlaka Yazınız. Zira Telefon Numarası Belirtilmeyen Mesajlara Cevap Verilmeyecektir.