Pazar

istiridye Mantarı Kompost Fiyatı Nedir ?

Kamyon bazında satışlarımızda istiridye mantar kompost fiyatımız Ton'u 400 TL'dir.
Bir kamyon 20 tondur. Torbalar 18 -19 kg gelmektedir. Nakliye size aittir. Yükleme bizden indirmesi ve dizmesi sizden. İstendiği takdirde frigofrig kamyonlarla da sevkiyat yapılabilmektedir. Kompost kendi tesisimizde teslim edilir. Teslimat bu şekilde tarafların imzasıyla teslim edilmektedir.
Pamuk kompostundan elde edilen verim en kötü şartlarda %30 olmakla beraber üreticinin gösterdiği alakaya bağlı olarak  bu verim oranı %60 -  % 80 oranlarına kadar çıkmaktadır. Tecrübe etmiş kişilere sormanızı tavsiye ederiz.
Saman Kompostu 50 kuruş/Kilo'su olması gayet normaldir. Sebebine gelince saman kompostundan elde edeceğiniz verim kesinlikle %20 - %25 civarında kalacaktır. Bunu istediğiniz üreticilere sormanız mümkün.

1 yorum:

  1. SELAMLAR,
    BAZI MANTARLARIN RENKLERI ACIK(BEYAZ,GRI),BAZILARI ISE KOYU OLARAK GÖZÜMÜZE CARPIYORLAR.O AN TEZGAHTA HANGISI VAR ISE ONU ALIP YIYORUZ.
    FAKAT MERAK EDIYORUM ;BU RENKLERE GÖRE ,O MANTARIN (KOMPOST)HAMMADESININ NE OLDUGUNU FARK EDEBILIRMIYIZ???
    BUNLAR ARASIN DA KI FARKLI ÖZELLIKLER NELERDIR?
    KOMPOSLAR DAN HANGISNININ MANTARLARININ HANGISININ BESIN DEGERI DAHA YÜKSEKTIR?
    VERECEGINIZ CEVTAN DOLAYI SIMDIDEN COK TESEKKÜR EDERIM.

    YanıtlaSil

Sağlıklı İletişim Kurabilmek İçin Gönderdiğiniz Maillerinize Lütfen Telefon Numaranızı Mutlaka Yazınız. Zira Telefon Numarası Belirtilmeyen Mesajlara Cevap Verilmeyecektir.