Cumartesi

Mantar Tohumu Satışı

Merhabalar
Mantar tohumu satışı ile ilgili yeni açtığımız siteyi sizlere tanıtmak amacıyla bu yazıyı yazmaya karar verdim. Bildiğiniz gibi yıllardır bu işle uğraşan birisi olarak artık kendi mantar miseli mi yapmalıyım diyerek yaklaşık 3 senedir uğraşıyorduk ve çok şükür müşterilerimden olumlu dönüşler aldım. Amacım özellikle kompost üretmek isteyen kişilerin işini kolaylaştırmak ve onlara gerekli en önemli ham madde olan mantar miselini çok uygun fiyatlara ulaştırmak.

Haftalık olarak stokumuzda 12 ton civarında mantar tohumu bulunur. Bu sayede sipariş veren girişimcilere anında dönüş sağlanarak talebe cevap verilmektedir. 12 yıllık mantar üretim tecrübemizi bu sayede mantar tohumu üreterek taçlandırmış olduk.

Bu seviyeye gelmek takdir edersiniz ki hiçte kolay olmadı. Onlarca test ve ciddi yatırımlar, emekler neticesinde üretime bu başarıya ulaştık. Bu konuda bilimsel çalışmalarımız devam ediyor. Günden güne en güçlü mantarı, en verimli üretimi, en kısa sürede, en güvenilir yöntemlerle üretme çabasıyla yolumuza devam ediyoruz.

www.mantartohumu.com sitesinde bu konuda yararlı bilgilerin yanında anında sipariş verebileceğiniz bir sistem oluşturma çabasındayız. Siparişleriniz anında dikkate alınarak işleme alınıyor ve mümkün olan en kısa zamanda size Yurtiçi kargo Firması ile sorunsuz bir şekilde sizlere ulaştırılmaktadır. Sıkıntısız bir üretim periyodu için istiridye mantar üretimi esnasında sizlere ücretsiz danışmanlık da yapıyoruz.

Her şey kullanıcılarımız için adım adım dizayn edildi. Üretici garantili verim veren tohumumuzu alacak ve her aşamada ücretsiz danışmanlık sağlayacağız. Adım adım başarıya birlikte ulaşmak isterseniz, bekliyoruz.